MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest umieszczanie mięsa na grillu zaraz po wyjęciu z...
fot. pixabay.com/tomwieden

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Grillowanie zimnego mięsa

Błędem jest umieszczanie mięsa na grillu zaraz po wyjęciu z lodówki. Wieprzowina, wołowina lub drób musza osiągnąć temperaturę pokojową zanim położy się je na rozgrzanym ruszcie.

Zobacz również

Palił się punkt gastronomiczny przy szkole

Palił się punkt gastronomiczny przy szkole

Koszykarskie trójki zagrały na molo w Kołobrzegu. Zdjęcia z pokazu break dance

Koszykarskie trójki zagrały na molo w Kołobrzegu. Zdjęcia z pokazu break dance

Polecamy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Cud nalewka! Usunie przebarwienia, poprawi trawienie. Wypróbuj też na pasożyty

TYLKO U NAS
Cud nalewka! Usunie przebarwienia, poprawi trawienie. Wypróbuj też na pasożyty